Η Toshiba Carrier Corporation ανακοινώνει την έναρξη του νέου εργοστασίου της στην Ευρώπη

Τα νέα της CLIMATEXNIKH

Share on facebook
Share on twitter

Η Toshiba Carrier είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Toshiba Corporation και της Carrier Global Corporation στη βιομηχανία κλιματισμού με έδρα την Ιαπωνία. Σήμερα, η εταιρεία με χαρά ανακοινώνει την έναρξη του νέου εργοστασίου του ομίλου στην Ευρώπη.

Το εργοστάσιο 17.700 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε έκταση περίπου 37.000 τετραγωνικών μέτρων και κατασκευάζει εμπορικό εξοπλισμό AC, θέρμανσης και αέρα-προς-νερό για την Ευρώπη. Η Toshiba Carrier διαθέτει πλέον έξι βάσεις κατασκευής εξοπλισμού HVAC, συμπεριλαμβανομένης αυτής της νέας θυγατρικής στην Πολωνία, δύο στην Ιαπωνία και μία στην Ταϊλάνδη, την Κίνα και την Ινδία.

Ο τομέας κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού (HVAC) στην Ευρώπη εξελίσσεται συνεχώς και υπόκειται σε απαιτήσεις συμμόρφωσης για πιο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα, προκειμένου να διασφαλιστεί η επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων που έχουν τεθεί τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από κάθε χώρα.

Το νέο εργοστάσιο που ειδικεύεται στην παραγωγή αντλιών θερμότητας και συστημάτων κλιματισμού για εμπορικές εφαρμογές με υψηλή ενεργειακή απόδοση θα καλύψει τις ανάγκες για λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού που συμβάλλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

«Είναι μεγάλη χαρά να ανακοινώσω την έναρξη της αποστολής από την TCAE, χάρη στη θερμή υποστήριξη που έχουμε λάβει από την τοπική κοινότητα», δήλωσε ο Toru Kubo, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toshiba Carrier. «Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη θέση της Toshiba Carrier στην ευρωπαϊκή αγορά και να συμβάλουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας γρήγορα και με ευελιξία, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους παράδοσης».

Νέο εργοστάσιο της Toshiba carrier στην Ευρώπη - Ψύξη - Θέρμανση - Κλιματισμός | CLIMAΤΕΧΝΙΚΗ Παπαοικονόμου Γρηγόρης - Λάρισα