Εγκατάσταση & Τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων

Είτε είστε εργολάβος που επιθυμεί να εγκαταστήσει ένα σύστημα HVAC ως μέρος ενός έργου ανακαίνισης, είτε ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης που ενδιαφέρεται να αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα, θέλετε έναν εγκαταστάτη με τους πόρους και την τεχνογνωσία για να γίνει η δουλειά σωστά και αποτελεσματικά.

Αυτά που ξεχωρίζουν την Παπαοικονόμου Climaτεχνική για κάθε εμπορική εγκατάσταση HVAC:

Πιστοποίηση και εμπειρία

Το ανθρώπινο δυναμικό της Παπαοικονόμου Climaτεχνική αποτελείται από κορυφαίους τεχνικούς οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τους συνεργαζόμενους κατασκευαστές εξοπλισμού, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είμαστε κατάλληλοι για τη διαχείριση σύνθετων εμπορικών εγκαταστάσεων HVAC. Όχι μόνο οι μηχανικοί της Παπαοικονόμου Climaτεχνική είναι οι πιο πεπειραμένοι στον κλάδο, αλλά τα εμπορικά μας έργα εγκατάστασης HVAC εποπτεύονται από εξειδικευμένους επόπτες πεδίου και την ηγεσία της εταιρείας που διασφαλίζουν ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται με ικανοποίηση.

Από το 2004 έχουμε αναλάβει την εγκατάσταση σχεδόν κάθε τύπου εμπορικής εγκατάστασης HVAC, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων λιανικής, γραφείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, ιδιωτικών σχολείων και πανεπιστημίων, θέατρα, τράπεζες και οτιδήποτε άλλο. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν καλά όλες τις μάρκες και τις τεχνολογίες εξοπλισμού ενώ παράλληλα ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο πρόσφατα στοιχεία ελέγχου HVAC.

Οι εργολάβοι καθώς και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επιλέγουν την Παπαοικονόμου Climaτεχνική για την εμπορική εγκατάσταση HVAC, διότι διευκολύνουμε τη δουλειά με άμεση και αξιόπιστη επικοινωνία και προθυμία να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ολοκληρώσουμε την εργασία σας.

Ανάλυση απαιτήσεων και σχεδιασμός συστήματος HVAC

Η Παπαοικονόμου Climaτεχνική έχει την εμπειρία να παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού HVAC για τα εμπορικά σας έργα. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε έργα με το κλειδί στο χέρι, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Όταν ανακαινίζετε έναν υπάρχοντα χώρο, τα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού πρέπει να σχεδιαστούν σωστά με βάση τις νέες απαιτήσεις χρήσης. Η πείρα μας στον σχεδιασμό HVAC είναι απαράμιλλη. Θα αναλύσουμε τις απαιτήσεις φορτίου και μεγέθους και θα προτείνουμε το σωστό σύστημα τύπου και μεγέθους για τον χώρο. Θα εργαστούμε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας, καθώς αυτές σχετίζονται με το περιβάλλον εργασίας, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε το πιο αποτελεσματικό πλάνο σχεδίασης και εμπορικής εγκατάστασης HVAC για τις ανάγκες σας.

Στηρίζουμε ό,τι εγκαθιστούμε

Μην ξεχνάτε τι συμβαίνει όταν το τελευταίο στρώμα βαφής είναι στεγνό και οι κάτοικοι του κτιρίου αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα νέα συστήματα. Εάν θέλετε να εξαλείψετε ένα επιπλέον βάρος, επιλέξτε την κορυφαία εταιρεία εγκατάστασης HVAC Παπαοικονόμου Climaτεχνική που φροντίζει τον εξοπλισμό μακροπρόθεσμα. Ακολουθεί κάτι που ίσως δεν συνειδητοποιείτε: η νέα εγγύηση εξοπλισμού ενδέχεται να μην είναι έγκυρη εάν δεν συντηρήσετε τον εξοπλισμό σας. Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα εμπορικό συμβόλαιο συντήρησης HVAC. Δεδομένου ότι η Παπαοικονόμου Climaτεχνική επίσης παρέχει υπηρεσίες και συντηρεί τα συστήματα που εγκαθιστούμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε λεπτομέρεια θα παρακολουθείται σωστά, έτσι ώστε το σύστημά σας να λειτουργεί αξιόπιστα και με απόλυτη απόδοση. Φροντίστε να μας ρωτήσετε για αυτήν την υπηρεσία προτού ολοκληρώσουμε την εγκατάστασή σας.

Γιατί να επιλέξετε το Παπαοικονόμου Climaτεχνική για την εμπορική σας εγκατάσταση HVAC;

  • Η ειδική εμπορική ομάδα εγκατάστασης HVAC διαμορφώνει το σύστημά σας για βέλτιστη απόδοση και ενεργειακή απόδοση.
  • Είμαστε ενημερωμένοι για την τελευταία τεχνολογία και όλες τις μάρκες και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το σχεδιασμό συστήματος και την επιλογή προϊόντων HVAC.
  • Η δέσμευσή μας και η εμπειρία μας σε θέματα κατασκευών σημαίνει ότι η δουλειά σας ολοκληρώνεται εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.
  • Οι εξαιρετικές σχέσεις μας με τους κατασκευαστές εξοπλισμού μας παρέχουν προηγμένες γνώσεις προϊόντων καθώς και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση που μπορεί να παρέχει ταχύτερη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και εξοπλισμό.
  • Αποτελεσματική επικοινωνία και σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Εξουσιοδοτημένο service προϊόντων κλιματισμού

Απευθυνθείτε σήμερα στους ειδικούς μας για να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πλάνο εγκατάστασης στο χώρο σας!