Η εταιρεία

Η επιχείρησή μας “CLIMATEXNIKH ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ”, εδρεύει στη Λάρισα και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού. Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε τις απόλυτες υπηρεσίες τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους, εξασφαλίζοντας μια σταθερή και αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Τα πρώτα βήματά έγιναν το 2004, ξεκινώντας ως μια ατομική επιχείρηση με πάθος για τη δουλειά μας και στόχο να γίνουμε ακόμα μεγαλύτεροι. Από τότε έως και σήμερα, χάρη στον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα τόσο των στελεχών όσο και του ανθρώπινου δυναμικού μας, κατέχουμε μια σημαντική θέση στην αγορά εργασίας έχοντας μια συνεχή ανοδική πορεία.

Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο καθώς και η διαρκής ενημέρωσή μας για νέα και καινοτόμα προϊόντα, μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις για όλες τις εφαρμογές: κατοικίες, εμπορικά καταστήματα, *βιομηχανίες (* με μηχανήματα τύπου chiller ) καθώς και 24ωρη παρακολούθηση συστημάτων τηλ-επιτήρησης.

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε αφορά στην εγκατάσταση, την επισκευή ή τη συντήρηση κλιματισμού και ψυκτικών συστημάτων.

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια μιας ολοκληρωμένης συνεργασίας. Από την αρχική συμβουλευτική του πελάτη όπου αναλύονται οι απαιτήσεις και καθορίζονται οι προδιαγραφές, έως και την υλοποίηση του έργου με την υπεύθυνη παραγωγή και παράδοση των τελικών προϊόντων σύμφωνα με τα  χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Επίσης αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση υφιστάμενων συστημάτων ώστε να γίνουν ενεργειακά πιο αποδοτικά καθώς και την εφόρου ζωής συντήρησή τους.

Ψύξη - Θέρμανση - Κλιματισμός | CLIMAΤΕΧΝΙΚΗ Παπαοικονόμου Γρηγόρης - Λάρισα

Σε συνεργασία με φορείς καινοτομίας καλύπτουμε υπηρεσίες ως το εξουσιοδοτημένο service προϊόντων κλιματισμού των εταιρειών TOSHIBA – CARRIER και ΕΝΩΜΕΝΗ ΨΥΚΤΙΚΗ (EPSI®) για όλη την Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα.

Για περισσότερα από 10 χρόνια αναλαμβάνουμε τις συντηρήσεις των μηχανημάτων της AHI CARRIER Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ και της ΕΝΩΜΕΝΗ ΨΥΚΤΙΚΗ (διαιρούμενου τύπου VRV, ΨΥΚΤΕΣ κτλ).

Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο με την παροχή υπηρεσιών όσο και προϊόντων.

Όλα αυτά τα χρόνια πετυχαίνουμε τους στόχους μας χάρη στην πείρα, την τεχνογνωσία, το σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό αλλά και τους εκπαιδευμένους τεχνικούς μας και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε επαγγελματία σε όλη τη Θεσσαλία και τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Χρειάζεστε επαγγελματικά προϊόντα και κορυφαίες υπηρεσίες;

Επικοινωνήστε σήμερα για δωρεάν μελέτη!

Τα νέα της CLIMAΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε για τις τελευταίες εξελίξεις στην εταιρεία και στον κλάδο της ψύξης-θέρμανσης και των κλιματιστικών.